Welkom op mijn website


Alana's Angels is een kleine hobbykennel in Spijkenisse (Zuid-Holland.)
De hondjes worden gezien als huisdieren en lopen dus altijd vrij los, door het hele huis. Zij kunnen wanneer zij dit wensen, gebruik maken van het kattenluik om zo ook de tuin in te gaan. 

Ik ben lid van de 'Nederlandse Chihuahua Club' en fok volgens het fokbeleid zoals omschreven in het verenigingsfokreglement. Uiteraard fok ik ook volgens de regels van de 'Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.'


Het streven is om een chihuahua te fokken met op de 1e plaats de gezondheid, de 2e plaats het karakter en op de 3e plaats schoonheid. Alana's Angels zal af en toe, hobbymatig, een nestje chihuahua pups fokken. Ze zullen huishoudelijk worden grootgebracht. Elk nest zal gefokt worden ter verbetering van het ras of om de kwaliteit te behouden, nooit om te vermeerderen. Dit doe ik alleen wanneer ik denk, dat het teefje klaar is voor een nestje.

Alle pups zullen worden voorzien van een FCI stamboom en een DNA certificaat uitgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

Alle teksten op deze website zijn door mij geschreven, met uitzondering van de FCI-Standaard aangezien deze gegevens vast staan. Kopiëren zonder schriftelijke toestemming van mij is niet toegestaan!

 Copyright A.S. Nobel Ⓒ 2016 All rights reserved

Kom jij ook naar de clubmatch van de Nederlandse Chihuahua Club op 25 maart?