Over Indy

Stamboomnaam: Gucci
Variëteit: Chihuahua langhaar
Roepnaam: Indy
Geslacht: teef
Geboortedatum: 1 november 2013

Vader: Gino from Majestic's Place 
Moeder: Bella Winaty's van de Viwijanti Bull's

PATELLA LUXATIE

Meutstege codering: A F
Links VRIJ, rechts med. graad 1

Klik op de foto aan de rechterkant van Indy om haar stamboom op Ingrus te bekijken.Mijn naam is Indy en ik ben een meisje. De kleur van mijn vacht is black and tan met wit.

Ik ben heel lief en zacht van karakter. Je kan wel zeggen dat ik heel veel toe laat, voordat je bij mij de grens bereikt. Als dat dan toch gebeurd, kan ik een pittige tante zijn. Dit is dan maar heel even hoor.

Alana vindt mij erg ondeugend. Wat ik bijvoorbeeld leuk vind om te doen, via het kattenluik de tuin in gaan om vervolgens voor de schuifpui te wachten, als ze me ziet dan begin ik uitdagend te blaffen. Wanneer Alana dan de schuifpui open doet, ren ik snel via het kattenluik naar binnen. Nog een leuk voorbeeld, tijdens de Kampioensclubmatch 2015 van de Nederlandse Chihuahua Club, had Alana mijn haren mooi geborsteld. Ik lag bij Alana op schoot en ik heb stiekem bijna alle stukjes kip uit haar snoepzakje leeggegeten. Ze had het niet door, leuk hé? Ik heb vervolgens wel extra goed mijn best gedaan hoor en ik ben dan ook 1e geworden in de open klasse, met de kwalificatie Uitmuntend.

Blaffen doe ik zelden, alleen wanneer ik een ondeugende bui heb. Ik ben erg ijdel en ik vind het geweldig wanneer er foto's van mij worden gemaakt. Uiteraard verwacht ik daarna wel wat lekkers. Verder kan ik nog over mezelf vertellen dat ik de schoonmaakster ben van huize Nobel. Ik maak alle hondjes en mensen met alle liefde schoon. 

 
Verder ben ik gek op spelen. Ik speel graag met Shinji of met de sokken van Alana. Als ik ga slapen, zoek ik eigenlijk altijd wel een ander hondje op, om tegenaan te liggen, of bij iemand op schoot.

 Copyright A.S. Nobel Ⓒ 2016 All rights reserved