Alana's Angels
/

Chihuahua's

 

Lila


Stamboomnaam: Dolche Paese Marshmallow
Variëteit: Chihuahua langhaar
Roepnaam: Lila
Geslacht: teef
Geboortedatum: 26 juni 2017

Vader: Elin Land Nobliss 
Moeder: Kukolki Kristi

PATELLA LUXATIE: nog te jong om te laten testen

Klik op de foto aan de rechterkant van Lila om haar stamboom op Ingrus te bekijken


Hallo, mijn naam is Lila en ik ben een meisje. De kleur van mijn vacht is volgens mijn stamboom creme maar mijn vrouwtje zegt dat ik de kleur: lilac heb. Ik ben zelfs naar de kleur lilac vernoemd, Lila!

Ik ben de definitie van lief. Met mijn mooie ogen bekijk ik alles wat er om mij heen gebeurt. Mijn nieuwsgierigheid houdt mij de hele dag bezig. Doordat ik soms het overzicht verlies, spring ik met gemak op de salontafel. Vanaf hier kan ik alles zien en dan kan ik natuurlijk mijn vrouwtje goed in de gaten houden. Zodra zij - mij - in de gaten heeft, blijf ik gewoon staan. Dan komt ze naar mij toe lopen om mij van de tafel af te tillen. Dan kijk ik haar aan met mijn liefste blik en betover ik haar zodat ze in lachen uitbarst.  

Ik ben erg aanhankelijk naar mijn vrouwtje toe. Ze zeggen dat dit een typische chihuahua eigenschap is, dus ik ben er trots op! 

Spelen doe ik graag met de hondjes in huis. Ik loop vaak met een knuffeltje rond in mijn bek. Die gooi ik dan de lucht in en dan vang ik hem op. Of ik ga op mijn rug liggen en dan gooi ik het speeltje, met soms wel 4 poten de lucht in.  Heel soms lukt het mij om zelfs die dan op te vangen!