Over Pebbles

 

Stamboomnaam:
Temperance de Canes Saevi
Variëteit: Chihuahua langhaar
Roepnaam: Pebbles
Geslacht: teef
Geboortedatum: 30 maart 2013

Vader: Blue Silverster de Canes Saevi
Moeder: Albinka Blanche de Canes Saevi

PATELLA LUXATIE VRIJ

Meutstege codering: A B 
Links VRIJ, rechts VRIJ

Klik op de foto aan de rechterkant van Pebbles om haar stamboom op Ingrus te bekijken.Mijn naam is Pebbles en ik ben een meisje. De kleur van mijn vacht is wildkleur.
Ik ben een echte toverbal want ik verander steeds wat van kleur, al vanaf mijn geboorte.

Als ik mijn karakter mag omschrijven, kan ik zeggen dat ik erg aanhankelijk ben.
Het allerliefste lig ik bij Alana op schoot en ik vind het dan heerlijk om geaaid te worden. Kusjes geven doe ik ook heel graag. Alana zegt wel eens over mij, dat ik een gespierde tong krijg van al die kusjes geven, grappig hé?
Ook ben ik gek op spelen, ik kan mezelf goed vermaken maar ik vind het ook heel leuk om een speeltje terug te brengen naar Alana wanneer zij die weg gooit. Ook speel ik graag met de andere hondjes in huis. Dan geldt de volgende regel eigenlijk altijd; alles is van mij.

 
Tijdens het avond eten zitten wij met zijn allen op de bank. Zodra ze klaar zijn met eten, ga ik altijd met de papa van Alana kroelen. Met een beetje geluk, hebben ze doperwten gegeten en krijg ik er ook een paar.

Als je hier thuis op bezoek komt, kan ik even flink blaffen maar ik stop wel snel hoor. Als je wil dat ik niet blaf, raad ik je aan om mij wat lekkers te geven. Snoepjes in de smaak eend en kip vind ik heerlijk. Zodra we kennis hebben gemaakt en ik je ken, wil ik heel graag kroelen en geef ik je veel kusjes. 


 
 Copyright A.S. Nobel Ⓒ 2016 All rights reserved